marți, 1 octombrie 2013

Tarnava Mare

 Am facut alaturi de 3 prieteni din Timisoara o iesire pe Tarnava Mare, apa pe care se poate pescui pana la 31 decembrie. Apa pazita bine, cu zona de catch&release si cu multi pesti de dimensiuni frumoase. Toti amicii erau incepatori in pescuitul cu nimfa pe ape de munte, dar dupa prima zi, toti au prins bine si erau foarte incantati de pesti, dar mai ales de drill-ul de care aveau parte. A doua zi a inceput bine, dar dupa pranz a inceput o ploaie mocaneasca care parca a bagat pestii in pamant. Per total am prins bine, nu foarte bine, dar toti am fost multumiti si zic eu asta e cel mai important.
Cheers!!













8 comentarii:

  1. De nu eram asa de departe mai ca ma bagam cu voi la o nimfareala ! ;) Foarte frumos !

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, a fost o partida foarte faina. Incep si la noi sa se miste lucrurile. Sa inteleaga oamenii ca doar asa o sa avem peste in ape

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari! Dar cred ca nu are fi lipsit de interes sa ne dai unele detalii privind cazarea, taxa de pescuit si unde poate fi platita, ce muste au mers? Evident, toate cele enumerate, numai daca nu sunt un secret!

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci, in zona sunt ceva pensiuni, dar noi am stat la un nene care face ceva gen agroturism, adica la el acasa. Taxa de pescuit poate fi platita la SARKI ABC, in SubCetate, pe dreapta undeva, este scris pe gard. Muste pe portocaliu, pe mov, pt-uri, scuzi, etc

    RăspundețiȘtergere
  5. Revin! Ținând cont că precedentul este creat, nu încercăm un experiment de genul "Târnava Mare" pe râul tău de suflet?

    RăspundețiȘtergere
  6. Problema e ca este inchis pescuitul. Pe Tarnava e deschis pana la 31 decembrie. Ei au mult curcubeu care nu are nici o treaba acum. De la 1 mai pe raurile de la noi...:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred că m-ai înteles greșit! Era vorba despre popularea râurilor din Timiș (așa cum sunt ele!) + alte acțiuni! Dacă ești interesat putem dezvolta subiectul în mod privat: fie virtual, fie real!

    RăspundețiȘtergere
  8. Intradevar am inteles gresit :).
    Ideea e ca acolo agvps-ul din zona chiar se implica si au oameni ambitiosi, care vedem cu totii ce au facut. La noi facem o populare...dar la cati ramari sunt si oameni care retin pesti, daca mai raman de pe un an pe altul 5-10% din pestii bagati e lucru mare. Deci acolo apa e controlata zilnic...la noi nu am vazut un control

    RăspundețiȘtergere